Chilis rákkoktél paradicsomos rukkolával:

A jó közérzet nem az utolsó, nehezen leadott kilókon vagy esetleg dekákon múlik, hanem a harmónián, a belső sugárzáson, amit az állandó kontroll, a gondosan megválogatott ételek, és a mozgás kombinációja teremtenek meg számunkra.

Hozzávalók:

  • 60 g fagyasztott rák
  • 140 g rukkola
  • 50 g natúr joghurt
  • 5-6 db koktélparadicsom
  • 1 citrom
  • kevés só
  • őrölt fehér bors
  • petrezselyem

foto-4

Elkészítés:

  • A rukkolát tányérra tesszük. A paradicsomot a fűszerekkel elkevert joghurthoz adjuk, a rukkolára öntjük. A megfőzött fagyasztott rákot a tetejére halmozzuk. Citrommal, petrezselyemmel ízesítjük. Jó étvágyat hozzá! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: