Lazac Rockefeller módra, bulgurral

 

Hozzávalók:

  • 200 g spenót
  • 120 g lazac
  • 25 g citrom
  • 10 g joghurt
  • só, fehér bors, fekete bors
  • 30 g light sajt
  • fokhagyma
  • 50 g bulgur
  • 4 g olaj

spenkeksajtlazac

Elkészítés:

  • A fűszerezett halfiléket fokhagyás leveles parajjal és sajttal egymásra halmozva sütőben összesütjük. A bulgurt kétszeres mennyiségű sós, olíva olajos forró vízbe feltesszük főzni. Mire teljesen megpuhul, az összes vizet felissza, Petrezselyem zölddel ízesítjük.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: