Spárgás borjú rizotto parmezán sajttal

Az esetek többségében nem a jó szándék hiányzik, inkább csak egy kis odafigyelés, előre gondolkodás szükséges ahhoz, hogy valóban egészségesebb legyen az étrendünk.

Hozzávalók:

  • 120 g borjúhús
  • 50g barna rizs
  • 50 g spárga ( akár konzerv is lehet)
  • 25 g csiperke
  • 25g vöröshagyma
  • 20 g parmezán
  • fokhagyma
  • zöld fűszerek

104-asparagus-risotto521091

Elkészítés:

  • A barna rizst forrásba lévő sós vízben a tésztához hasonlóan kifőzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Közben a kockázott borjúhúst a finomra vágott vöröshagymával együtt megpirítjuk, és kevés vízzel felengedve, puhára pároljuk. A végén egybe dolgozzuk a darabolt spárgával és a gombával, majd ha minden íz összeért és puha, bekeverjük az elkészült barna rizzsel, és zöldfűszerekkel ízesítjük Parmezánnal tálaljuk.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: