A tea legendája

A tea gyógyszer. Legalábbis ezt gondolták 3000 éven keresztül. A tea közel 5000 éve ismert, a hagyomány szerint egészen pontosan i.e. 2737 óta. A legenda úgy szól, hogy Shen Nong (vagy Shen Nung) egy korai kínai császár kreatív tudós és művészetszerető ember volt, akit „Isteni Földművesnek” neveztek.

Nagyszámú gyógynövény felfedezését tulajdonítják neki. Felvilágosult gondolkodását sok más mellett mi sem bizonyítja jobban, hogy higiéniai megfontolásokból ivás előtt felforraltatta a vizet. Egy nyári napon egy birodalmától távol eső vidéket látogatott meg, ő és udvartartása megállt pihenni. Utasításainak megfelelően szolgái nekiláttak vizet forralni, amikor egy közeli bokorról száraz levelek hullottak a vízbe, elszínezve azt. Az uralkodó tudós kíváncsisággal telve megkóstolta az italt és azt igen frissítőnek találta. Így született meg a legenda szerint a tea.

A teafogyasztás minősége és formája is sokat változott, de a leginkább a teának az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról való tudásunk nőtt. Az egyre elmélyültebb tudományos kutatás nap, mint nap publikált eredményei megnövelték az eredeti, különleges minőségű tea iránti érdeklődést is.

08.Picture-02

Évezredek óta ismert a gyógynövények jótékony hatása. Mára a teakúrák alkalmazása egyre elterjedtebb, mivel ártalmatlanok, semmilyen mellékhatásuk sincs, szemben a kémiailag előállított gyógyszerekkel.

Tudtad, hogy a betegségek kialakulásában, nagy százalékban a felgyülemlett salak és méreganyagok tehetők felelőssé? A tisztító tea-kúra ezeknek a káros anyagoknak a kiürülését segíti.

Minden esetben tanácsolunk programjaink mellé anyagcsere-fokozó, méregtelenítő teákat, ezzel elősegítve a szervezett tisztulását, és a salakanyagok problémamentes távozását. Üzletünkben beszerezhető herba teákkal karbantarthatod egészséged,  megelőzhetsz rengetek betegséget.

Lehetőség van  méregtelenítő, és fogyasztó teakúrákra, melyet szakképzett kolléganőink állítanak össze számodra, a megfelelő információk begyűjtése után.

Az üzletben megtalálható különleges teáinkról bővebb információt a Teaválasztékaink menüpontban találsz.

Pic Jointer

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: