Rólunk

Mi nem a tűzoltásban hiszünk, hanem abban, hogy olyan házakat kell építenünk, amik egész egyszerűen nem tudnak kigyulladni. Ha Te is hasonlóan látod ezt a kérdést, akkor a legjobb helyen vagy. Dőlj hátra és olvass tovább!

Tévhit, hogy az egészséges életmód sok-sok kompromisszummal, koplalással és fájdalmas lemondásokkal jár. Táplálkozni életed végéig fogsz, csupán annyi a feladat, hogy leadd a rossz szokásaidat és újakat sajátíts el. Ebben segítünk mi!

Nem az a célunk, hogy magadra erőltess valamit, amit nem szeretnél és nem tudod majd tartani, hanem, hogy egyes jó szokások egyszerűen és kényelmesen a mindennapi rutinod részévé váljanak.

Rengeteg a tévhit és a rossz beidegződés az emberek életében. Elhisznek és elolvasnak sok olyan “szemetet”, aminek semmiféle egészségügyi alapja nincsen. Ma Magyarországon a diétás tippek és egészséges életmódról szóló cikkek nagy részét újságírók írják, akik semmiféle egészségügyi ismeretekkel vagy végzettséggel nem rendelkeznek. Ez nagyon elkeserítő, mert ezek a cikkek nagy közönséget elérnek és így terjednek a tévhitek.

A táplálkozás egy holisztikus dolog. Nem csak azt jelenti, hogy eszek, mert éhes vagyok, hanem táplálom a testem, hogy a megfelelő energiával ellássam magam, energizálva legyek egész nap, odafigyeljek a testem jelzéseire és egy olyan életmód keretezze ezt be, ami biztosítja a hosszútávú és egészséges életmódot. Mi mindezt megmutatjuk neked, persze ehhez rád is szükség lesz!

A Te ízlésedre, élethelyzetedre, tervezzük az étrendet, az elvárásaidnak megfelelően, figyelembe véve minden igényedet, speciális problémádat. Nincsenek dobozolt tömegtermékeink. Tudjuk, hogy minden ember más, ezért mindenkinek személyre szabottan segítünk!


Reklámok

WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: